Sexnoveller trekant

sexnoveller trekant

Trekant som blev fyrkant Något som min sambo ansåg vara avskyvärt så jag har alltid passat på att läsa sexnoveller och titta på porrfilmer när. Så jag lovade henne minst en trekant med mig och Micke och den tänker jag berätta om nu. Det här hände en lördag i mitten på mitt sommarlovet Bara en. Het trekant i tvsoffan är vad kvällen hade att erbjuda. Inte vad vi hade räknat med men inget vi kom att ångra.

Sexnoveller trekant - gratis

Jag kände hennes fingrar emot mina när hon smekte sin klitta och lät långfingret då och då möta hennes på ömse sidor av knoppen och vi liksom turades om att smeka fittan. De två hororna dildoknullade mig fastpänd i stolen augusti 12,   admin   inga kommentarer. Fittan är fortfarande väldigt trång och våt och Melina skriker mer och mer ju djupare han sätter in den. Hon var så kåt hon med och ville också få komma nu. Textstorlek Normal Liten Stor. Lite till, lite… lite…. sexnoveller trekant

Sexnoveller trekant - malmö Free

När duschstrålarna började höras kom Louise ut från under sängen igen. Läser den gång på gång, så otroligt tändande fast jag betraktar mig som hetero. Hon lydde villigt och tog av sig den. Hon stod på alla fyra med rumpan i vädret och sög mig full inlevelse, mjukt och med total kontroll på hur nära jag var. Melina slickade och smekte hennes tuttar, daskade till henne hårt en gång på röven och slickade sig ner mot hennes fitta. Under hade hon en snygg bh och ett par stringtrosor.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *